Home

El Festival Mirades, organitzat per els Amics de la Fotografia de Torroella de Montgrí, pretén difondre el treball de diversos i variats fotògrafs. Les exposicions, que es podran veure a Torroella de Montgrí, L'Estartit, Ullà i La Bisbal d'Empordà, del 1r al 24 d'abril de 2017, són el recull de les propostes guanyadores de la 5a convocatòria d'aquest festival.Fes click per veure les darreres novetats relacionades amb el festival.
Degut a canvis de darrera hora per motius aliens a la organització, les exposicions previstes a l'EMD de l'Estartit han hagut de traslladar-se a altres espais (Centre cívic d'Ullà per les exposicions de Josep Vilallonga i Miguel Castellano, Convent dels Agustins de Torroella per Elisenda Bañón i l'Estació Náutica de l'Estartit per David Carbó). La inaguració prevista a l'EMD de L'Estartit el dia 1 d'Abril s'ha suspés.Exposicions

Exposicions

Aquí hi trobareu el llistat dels 25 treballs que s'exposaran, amb una breu explicació de cada un i la trajectòria del seu autor, així com les seves dades de contacte.
Activitats

Activitats

En paral·lel, i com a complement a les exposicions, organitzem altres activitats que esperem que siguin del vostre interès; la 2ona Fira de Fotografia, projeccions de pel.lícules, xerrades i més. Consulteu les activitats, les seves ubicacions i horaris en aquest apartat.
Mapa

Mapa

Necessites saber on pots trobar cada exposició i comprovar quins son els horaris d'obertura? Mireu-ho aquí.

Mapa

Media

Aquí podreu trobar el catàleg del Festival per descarregar-lo.

També podreu accedir a material per a la difusió del festival (cartells) i a la documentació del mateix (bases, veredictes, etc.).

Un cop el festival hagi començat també hi trobareu un seguiment de les activitats realitzades a partir de diversos articles i fotografies.

Amics de la fotografia de Torroella Amics de la fotografia de Torroella Amics de la fotografia de Torroella Amics de la fotografia de Torroella La ventana del arte